Kako će Visoko postati najbogatija opština u Bosni?!

Sloganom «Budite kreatori a ne posmatrači historije u nastajanju» Fondacija Arheološki park: Bosanska piramida Sunca poziva sve zainteresovane da im se priključe tokom javne prezentacije rezultata istraživanja Bosanske doline piramida.

Javna prezentacija rezultata istraživanja Bosanske doline piramida održat će se u srijedu 23. januara u Velikoj sali Općine Visoko u 18 sati, a obilazak podzemnog kompleksa tunela Ravne u 19 sati isti dan (nakon prezentacije).

 

Svi ste pozvani!!!

3 komentara

  1. “isplivati” nece sama,moj tarik,da bi se otopala 50% potrebno je milion maraka (okup zemljista,place radnicima,oprema,konzerviranje itd) ,a o vremenu da ne govorim,pa jos uz to sve “kocnicare” do samih ministara u Vladi itd.itd.Ja bih volio da taj dan docekam,…

  2. Dragi nasi, za potpuno skidanje sloja humusa sa piramide sunca je predvidjeno 20 mil KM, sto znaci da za otkopavanje 50 % treba 10 mil KM i kada bi imali te novce mogli bismo postici taj cilj za 10 godina. Medjutim, ako budemo slijedili ovaj tempo koji nam namecu ti koje ste spomenuli trebace nam 100 godina, a to ne zelimo, zar ne? Prema tome, Tarik, nemoj se samo nadati nego nam se prikljuci, hajde da je zajedno otkopamo. Nase brojeve i e-mailove svi znate. Svako dobro.

Komentariši